Het stadium dat gezond eten niet lekker kan zijn, zijn we gelukkig wel voorbij! TivoliVredenburg en Vineyard Premium Catering komen met een nieuw, alternatief foodbook dat barst van de gerechten die niet enkel voedzaam en gezond zijn, maar er bovenal ook enorm lekker uitzien.
Arnout van der Kolk, executive chef bij Vineyard Premium Catering, en Menno Tielemans, manager sales van TivoliVredenburg, vertellen op Event Inspiration over de totstandkoming van dit foodbook en de eerste reacties van opdrachtgevers.
Menno: ‘Gemeente Utrecht zet zich in voor een vestigingsklimaat met focus op urban healthy living. We zien via Utrecht Convention Bureau dat opdrachtgevers hierop aangaan en hun event graag in Utrecht organiseren. In onze samenwerking met Vineyard Premium Catering hebben we al een foodbook vol heerlijke items met een duurzaam element. Echter wilden we ons hierin als locatie nog meer onderscheiden. Daarom een tweede foodbook met een focus op duurzame, lokale en voedzame catering. We kunnen daardoor een waardevollere dag organiseren, omdat gasten geen dip ervaren.’
Arnout: ‘Bijna elke cateraar werkt met dezelfde duurzame waarden, zoals het gebruik van seizoensgebonden producten en met het oog voor de eiwittransitie. Maar vaak is het vet-, suiker- en zoutgehalte onnodig hoog. Met dit nieuwe foodbook richten wij ons 100% op healthy catering vol ontbijt-, lunch- en borrelconcepten.’