Utrechtse Introductie Tijd wederom bij TivoliVredenburg

’ Na een succesvolle editie in 2015, was TivoliVredenburg van 15 tot en met 18 augustus 2016 opnieuw de thuisbasis van de Utrechtse Introductie Tijd (UIT http://www.utrechtseintroductietijd.nl/). Maandag ochtend werd er afgetrapt met twee openingsshows om de kersverse studenten op een gepaste manier te verwelkomen in Utrecht.

 

Naast alle activiteiten verspreid door de hele stad, was TivoliVredenburg als partner van de UIT op maandag, woensdag en donderdag het decor van een aantal avondfeesten. Verdeeld over de Ronda, Pandora, Cloud Nine en Hertz traden er op deze avonden meer dan 35 acts op die elkaar in festival stijl in de verschillende zalen en tussenruimtes opvolgden.

 

Dit jaar maakte de Culture Night voor het eerst haar intrede in de programmering binnen TivoliVredenburg tijdens de UIT. Tijdens deze avond lag de nadruk op het bieden van een podium aan Utrechts opkomend talent, cabaret en theater. Een toevoeging die goed past bij de veelzijdigheid en mogelijkheden binnen TivoliVredenburg en welke goed werd ontvangen door de nieuwe studenten.

 

Zowel het bestuur van de UIT als TivoliVredenburg kijken terug op wederom een geslaagde editie en kijken uit naar de UIT van 2017!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-content/themes/template/functions.php on line 67