TivoliVredenburg decor Gemeenteraadsverkiezingen

Op 19, 20 en 21 maart vormt TivoliVredenburg het decor voor de gemeenteraadsverkiezingen. Drie dagen lang staat ons gebouw in het teken van de gemeentepolitiek, te beginnen met het Utrecht 2030 lijsttrekkersdebat tussen de Utrechtse lijsttrekkers op 19 maart. Bijwonen van dit debat is gratis en voor iedereen toegankelijk. Benieuwd welke lijsttrekkers met elkaar in gesprek zullen gaan over de toekomst van Utrecht? Bekijk dan de website van TivoliVredenburg.

Op 20 maart ontmoeten ook de kopstukken van de landelijke partijen elkaar in TivoliVredenburg voor het NOS lijsttrekkersdebat. Dit debat is een besloten evenement, maar zal live worden uitgezonden op televisie door de NOS.

En dan is het tijd om te stemmen op 21 maart. Dit jaar zijn wij één van de stemlocaties in de stad en kun je bij ons de hele dag komen stemmen in de centrale hal.

We sluiten de gemeenteraadsverkiezingen af met de Utrechtse Election Night en de live uitslagenavond van de NOS! Op deze avond, vrij toegankelijk voor publiek, kun je in de Pandora terecht voor vers-van-de-pers uitslagen, een pubquiz om je politieke kennis te testen, muziek, cabaret en de live uitslagenavond van de NOS. Meer weten over het programma en wie er zullen optreden op deze avond? Bekijk dan het evenement op onze website.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-content/themes/template/functions.php on line 67