Pandora

De Pandora is dé zaal voor de creatieveling. Werkelijk elke opstelling is hier mogelijk, van “lagerhuis” opstelling tot modeshow met catwalk, van theater tot aan arena. Door het enorme technische plafond is elke opstelling en elke sfeer haalbaar. De chique paarse kleur van de Pandora geeft deze hippe zaal extra cachet.

‘De Pandora is multifunctioneel’

Gelegen op de 7e etage kijken uw gasten uit over Utrecht. De Pandora is dé zaal als het net even wat minder formeel mag zijn. Naast plenaire opstellingen tot maximaal 380 personen, is de Pandora bij uitstek geschikt voor de feestelijke afsluiting van een congres of bedrijfsfeest. De capaciteit wanneer iedereen staat komt op 675 personen.

Onder de Pandora zit de Pandora foyer, een violet gekleurde prettige ruimte die natuurlijk dient als foyer ruimte voor de zaal, maar net zo makkelijk wordt omgebouwd tot subruimte tot maximaal 110 personen. Vanwege het vele daglicht dat door de grote ruiten komt, is het erg prettig vertoeven. Dat draagt alleen maar bij aan een geslaagde bijeenkomst.

Zaalinformatie

  • Creatieve opstellingen mogelijk / podium op elke plek te bouwen
  • Subruimte bij een congres of bijeenkomst / tot 380 personen
  • Ideale feestzaal bij middelgrote congressen / tot 675 personen

Pleinen

  • Pandora foyer
  • Plein 6

Capaciteit

  • 675 personen

U heeft een vraag?

Vul hieronder ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Zalen:

RondaHertzPandoraCloud NineGrote ZaalPleinen

Datum:

Alternatieve datum

Zalen