Parkeren Waar kan ik parkeren?

Parkeren

TivoliVredenburg heeft zelf geen parkeerplekken, maar binnen een straal van 250 meter zijn er meer dan 3000 parkeerplekken in de diverse parkeergarages. Bij de meeste parkeergarages hebben we ook goede voorwaarden bedongen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Catering TivoliVredenburg werkt met preferred suppliers.

Catering

TivoliVredenburg werkt met een aantal preferred suppliers waaronder bijvoorbeeld Vineyard Catering. In principe werken we alleen met onze eigen cateraars. Vanwege de logistiek van het gebouw en de interne keukens hebben we hiertoe besloten. Indien de logistiek het toelaat zijn er bij hoge uitzondering toch mogelijkheden om een eigen cateraar mee te nemen.

Techniek TivoliVredenburg beschikt over de juiste specialisten.

Techniek

TivoliVredenburg beschikt over een enorme pool van specialisten op het gebied van audio, licht en video. Neemt u liever een voor u bekende technicus mee? Geen probleem, al zullen er altijd technici van TivoliVredenburg aanwezig zijn vanwege de complexe huistechniek.

Garderobe Elke zaal zijn eigen garderobe.

Garderobe

Elke zaal in TivoliVredenburg beschikt over haar eigen garderobe, zodat uw gasten de jas dicht bij de zaal kunnen ophangen.

Exclusiviteit U wilt exclusiviteit, dat kan bij ons!

Exclusiviteit

Wenst u het pand exclusief te huren? Dat is onder voorwaarden mogelijk. Neem dan contact met ons op.

Venue riders De exacte technische specificaties hier te downloaden.

Venue riders

De exacte technische specificaties van de zalen kunt u hier downloaden.  –  Grote Zaal | Ronda | Pandora | Hertz | Cloud Nine

Fotografie en video TivoliVredenburg kan voor u de beeldregistratie verzorgen.

Fotografie en video

TivoliVredenburg werkt samen met een groot team fotografen en videospecialisten. Mocht u hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact te zoeken.

Kleedkamers TivoliVredenburg beschikt over ruim voldoende kleedkamers.

Kleedkamers

TivoliVredenburg heeft de beschikking over 26 kleedkamers van verschillend formaat. De meeste kleedkamers zijn voorzien van een douche.

WiFi Een van de belangrijkste features van een evenement locatie.

WiFi

In TivoliVredenburg kunnen 1800 personen gelijktijdig op de WiFi zonder dat deze snelheid verliest. Indien u nog meer bandbreedte wenst, kunnen we dit verzorgen.

TV-Opnames Zonder enorme kosten.

TV-Opnames

Een gebouw als TivoliVredenburg leent zich uitstekend voor TV-opnames. Door de handige logistiek met de grote goederenliften zijn alle materialen snel op de juiste plaats. Via de dedicated glasvezel verbinding met Hilversum gaat de content supersnel naar de eindregie.